6939506891 Βοσπόρου 3, Θεσσαλονίκη 54454 xinosfotis@yahoo.gr
hero image

 

 


Εγκατάσταση - Συντήρηση - Επισκευή - Χημικός Καθαρισμός Δικτύων Θέρμανσης


Ο Φώτης Ξυνός που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των εφαρμογών φυσικού αερίου και υγραερίου, είναι εγκαταστάτης υγρών και αέριων καυσίμων, μέλος του συνδέσμου συντηρητών καυστήρων ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ κι αναλαμβάνει την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την επισκευή συστημάτων θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης οικιακών και επαγγελματικών εγκαταστάσεων.

Έχει καταφέρει να συνάψει ισχυρούς δεσμούς με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες και κατασκευαστές λεβήτων στο χώρο έχοντας έτσι τη δυνατότητα να παρέχει στους πελάτες του εξειδικευμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα.
 
 
 

   

 
 
 
Λειτουργεί ως επίσημο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης της Ιταλικής εταιρείας ARISTON - CHAFFOTEAUX.

Είναι πιστοποιημένος τεχνικός της εταιρείας FERNOX, ειδική στην επεξεργασία νερού κυκλωμάτων θέρμανσης και χημικών καθαρισμών.
Εξειδικεύεται σε λέβητες αερίου της Γερμανικής εταιρείας VIESSMANN.

Αναλαμβάνει ακόμα την τεχνική υποστήριξη σε λέβητες αερίου των εταιριών BAXI, WESTEN, CHAPPEE, και των επαγγελματικών μηχανημάτων ζεστού νερού της Ιαπωνικής εταιρείας RINNAI.
 
 
 
 
 
 
 

   

 
 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!


Κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου, οικιακού η επαγγελματικού και λαμβάνοντας υπόψη τις ατομικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη, εξασφαλίζουμε ότι κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του. Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις, εξασφαλίζοντας ότι η θέρμανση στον χώρο σας λειτουργεί αποτελεσματικά με ασφάλεια και αποδοτικά.
 
 
 
 

 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θ’ ανταποκριθούμε άμεσα για ραντεβού
ή για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας!